Aanleg Harco Klok hoveniers

Tuinaanleg

Als professionele hoveniers leggen wij graag uw tuin aan. Harco Klok heeft in zijn opleiding tot hovenier twee keer deelgenomen aan de Nederlandse Beroepenwedstrijd Tuinaanleg. Hiermee wist hij in 2013 de 3e plaats te behalen en in 2014 de 4e plaats. Dit zegt genoeg over zijn gedrevenheid en professionaliteit in het hoveniersvak. Harco Klok Hoveniers werkt alleen samen met gediplomeerde hoveniers die net als Harco het vak met passie uitoefenen. Met onze specialisatie in bestratingswerkzaamheden en houtconstructies zijn wij uw hovenier als het gaat om kwaliteit!

Tuinaankleding

Heeft u het gevoel dat er iets in uw bestaande tuin ontbreekt? Doormiddel van kleine aanpassingen, kleuren en andere decoraties kunnen wij uw tuin een andere beleving geven. Ook maken wij op maat gemaakte unieke tuinmeubelen om uw tuin de unieke touch te geven. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden binnen uw tuin. Kijk gerust bij onze foto’s om een idee te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen met onze tuinaankleding.

 

Aankleding Harco Klok hoveniers

Impressie

Gedurende de aanleg van deze tuin, hebben wij deze gefilmd. U krijgt hierdoor een impressie over de aanleg met hierbij een mooi eindresultaat. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Voor verdere impressies verwijzen wij u naar mijn tuinen.